Verzenden

Verzendkosten in Nederland

Wij bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen boven de €49. Voor bestellingen onder dit bedrag zijn de verzendkosten tussen €3,99 en €6,75 in Nederland, tussen €9,00 en €15,00 naar EU-lidstaten en dat wordt direct op de afrekenpagina berekend. Bestellingen worden via PostNL & DHL verstuurd. Zodra de bestelling verstuurd is krijgt direct een track & trace nummer per mail toegestuurd. Hiermee kunt u de zending volgen.

Verstuur uw pakket verzekerd

Bewijs van versturen en ontvangst? Verstuur uw pakket verzekerd binnen Nederland of naar het buitenland. Het pakket wordt persoonlijk overhandigd aan de deur, nadat de ontvanger heeft getekend. De inhoud is verzekerd tot maximaal € 5.500 bij verlies of beschadiging. Dit is afhankelijk van de waarde van de goederen in het pakket.

Waarom verzekerd een pakket versturen?

Bewijs van versturen én ontvangst (handtekening)
Tot maximaal € 5.500 vergoed bij verlies of beschadiging
Kan voor zowel binnen- als buitenland
Volg je pakket met track & trace

Levertijd

Wij leveren al onze producten direct uit voorraad. Hierdoor kunnen we de bestellingen binnen 24 uur na de betaling versturen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zendingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL en DHL bij u bezorgd.

Retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, mogelijk. Dit kunt u direct per mail doorgeven of indien u een account aangemaakt hebt, direct vanuit uw account pagina annuleren.

Retourneren

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn aankopen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken of aangeraakt. Zie onze algemene voorwaarden. I.v.m. de huidige covid-19 pandemie, accepteren wij geen gezondheidsproducten retour.

Bij vragen m.b.t. tot retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onze contact pagina voor onze contactgegevens.

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient u een email naar info@masker-kopen.nl te sturen. Met vermelding uw volledige naam en bestelnummer. Na ontvangst en controle op volledigheid van de retour ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening.